Welkom bij Zorgpremies.nl Zorgverzekering vergelijken
Contact

CZdirect

CZdirect logo

CZ groep is een Nederlandse zorgverzekeraar, zonder winstoogmerk. CZ werd in 1930 opgericht in Tilburg en heeft als doel om de zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen. CZ behoort tot de grootste zorgverzekeraars van Nederland en biedt onder verschillende merknamen polissen aan. CZdirect is de online zorgverzekering van CZ. Voor deze verzekering kun je zelf online veel regelen, waardoor de verzekering goedkoper is. Op deze pagina vind je meer informatie over deze zorgverzekering.

CZdirect zorgpremie overzicht van afgelopen jaren

CZdirect zorgpremie overzicht
Jaar Natura
2024 € 128,30
2023 € 128,30
2022 € 120,75
2021 € 116,95
2020 € 109,95

Aanvullende verzekering

Voor extra zekerheid naast je basis zorgverzekering biedt CZdirect ook aanvullende verzekeringen aan. Je kunt kiezen uit 5 verschillende pakketten, die verschillen in welke vormen van zorg zij dekken. In het minst uitgebreide pakket wordt bijvoorbeeld spoedeisende hulp in het buitenland en mondzorg bij ongevallen vergoed. Bij het meest uitgebreide pakket vallen anticonceptie, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en brillen en lenzen ook onder de dekking.

Tandartsverzekering

Voor kosten die je maakt bij de tandarts of mondhygiënist kun je bij CZdirect een tandartsverzekering afsluiten. Je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten. Elk van de pakketten dekt de kosten van mondzorg bij ongevallen tot €10.000. Het verschil in tussen de pakketten zit in de vergoeding per behandeling en de maximale vergoeding. Bij 2 pakketten wordt 75% van de kosten per behandeling gedekt, waarbij er een maximum geldt van €250,- of €500,-. Het derde pakket dekt 100% van de kosten per behandeling tot een maximum van €250,-.

Extra diensten

Cz biedt verschillende extra services aan met betrekking tot zorg. Je kunt gebruik maken van verschillende apps ter ondersteuning van je gezondheid. Zo kun je vragen stellen over je gezondheid met de ‘App de verpleegkundige’ app. Ook kun je online een beweeg- of stress test doen, of een huidcheck doen middels de ‘SkinVision’ app. Daarnaast bieden zij extra services zoals:

  • Online behandelingen bij een psycholoog
  • Een second opinion via ‘Best Doctors’
  • Wachtlijstbemiddeling
  • Advies van een medisch specialist
  • Persoonlijk advies van het CZ zorgteam

Kortingsmogelijkheden

Wanneer je de zorgverzekering van CZdirect wilt afsluiten is er een mogelijkheid om korting op je premie te ontvangen. Je ontvangt korting door je eigen risico te verhogen. Wanneer je je eigen maximaal verhoogt kun je jaarlijks €240,- korting op je premie ontvangen.

Contactinformatie

Telefoonnummer:
088 555 77 77
WhatsApp:
06 13 65 19 50
Email:
Contactformulier op de website
Twitter:
@cz_nl

CZdirect logo

Meer informatie vind je op de
Website van CZdirect

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in zorgverzekeringen. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over zorgverzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten. Lees meer over Zorgpremies.nl

Betrouwbare informatie

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

  • www.czdirect.cz.nl
  • www.zorgverzekeringslijn.nl
  • www.zorginstituutnederland.nl
  • www.rijksoverheid.nl

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Zorgpremies.nl en specialist op het gebied van zorgverzekeringen.

Medisch advies

Onze website heeft als doel om bezoekers zo goed mogelijk te informeren over verzekeringen in begrijpbare taal. Wij zijn geen zorgverlener en mogen dan ook geen medisch advies geven. Heb je een medische vraag? Leg deze dan voor aan een arts of een medisch professional. Geeft een arts andere informatie dan hetgeen je op onze website leest, luister dan altijd naar je arts.

Keurmerk

Zorgpremies.nl is gecertificeerd door:
Logo Erkend Vergelijker