Welkom bij Zorgpremies.nl Zorgverzekering vergelijken
Contact

HEMA

HEMA logo

HEMA is één van Nederlands bekendste warenhuizen en heeft een eigen zorgverzekering. Dit is een samenwerking met zorgverzekeraar Menzis. De zorgverzekering heeft een scherpe premie en kan worden uitgebreid met verschillende aanvullende pakketten, waaronder pakketten voor mondzorg.

HEMA zorgpremie berekenen 2024

Selecteer eerst de basiszorgverzekering, daarna kunnen alle aanvullende pakketten en tandartsverzekeringen geselecteerd worden.


Meer informatie vind je op de
Website van HEMA

HEMA zorgpremie overzicht van afgelopen jaren

HEMA zorgpremies
Jaar Combinatie
2023 € 135,00
2022 € 119,50
2021 € 119,00
2020 € 113,00
2019 € 111,00
2018 € 108,00
2017 € 108,00
2016 € 97,00
2015 € 97,00
2014 € 89,00

Aanvullende pakketten

Je kunt bij de HEMA kiezen uit drie verschillende aanvullende pakketten. Hiermee kun je onder meer fysiotherapie, spoedeisende zorg in het buitenland en anticonceptie vergoed krijgen. In het uitgebreide aanvullende pakket is ook orthodontie, kraamzorg en voetzorg meeverzekerd.

Tandartsverzekering

HEMA heeft drie verschillende aanvullende zorgverzekeringen voor mondzorg. Met alle pakketten krijg je 80% van de mondzorg vergoed en afhankelijk van het pakket een gekozen maximum bedrag.

Extra diensten

HEMA werkt samen met verschillende zorgadviseurs. Hier kan je terecht met zorggerelateerde vragen en ze helpen je met het vinden van een zorgverlener. Dit is onder meer handig wanneer je gaat verhuizen en je op zoek bent naar bijvoorbeeld een nieuwe tandarts of huisarts. Met de speciale HEMA app kun je facturen indienen en de status zien van reeds ingediende declaraties.

Kortingsmogelijkheden

De HEMA zorgverzekering heeft elk jaar een scherpe premie en daarom bieden ze geen extra kortingsmogelijkheden aan. Wanneer je een zorgverzekering afsluit bij HEMA ontvang je een speciale pas waarmee je 10% korting krijgt op bijna al je aankopen bij het warenhuis.

Meer informatie vind je op de
Website van HEMA

Contactinformatie

Telefoonnummer:
0900 411 41 14
Twitter:
@hema
Postadres:
Postbus 704, 7500 AS Enschede
Facebook:
https://www.facebook.com/hema

HEMA logo

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in zorgverzekeringen. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over zorgverzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten. Lees meer over Zorgpremies.nl

Betrouwbare informatie

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

  • www.hema.nl
  • www.zorgverzekeringslijn.nl
  • www.zorginstituutnederland.nl
  • www.rijksoverheid.nl

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Zorgpremies.nl en specialist op het gebied van zorgverzekeringen.

Medisch advies

Onze website heeft als doel om bezoekers zo goed mogelijk te informeren over verzekeringen in begrijpbare taal. Wij zijn geen zorgverlener en mogen dan ook geen medisch advies geven. Heb je een medische vraag? Leg deze dan voor aan een arts of een medisch professional. Geeft een arts andere informatie dan hetgeen je op onze website leest, luister dan altijd naar je arts.

Keurmerk

Zorgpremies.nl is gecertificeerd door:
Logo Erkend Vergelijker