Welkom bij Zorgpremies.nl Zorgverzekering vergelijken
Contact

Nationale-Nederlanden

Nationale Nederlanden logo

Nationale-Nederlanden (NN) is een financiële dienstverlener die producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten. De financiële dienstverlener is onderdeel van NN group, een grotere organisatie die wereldwijd in 11 landen actief is. Als verzekeringsmaatschappij biedt NN veel veschillende verzekeringen aan, op het gebied van wonen, vervoer, rechtsbijstand en reizen. Ook biedt NN zorgverzekeringen aan. Op deze pagina vind je hier meer informatie over.

Nationale Nederlanden zorgpremie berekenen 2024

Selecteer eerst de basiszorgverzekering, daarna kunnen alle aanvullende pakketten en tandartsverzekeringen geselecteerd worden.


Naar de website van Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden zorgpremie afgelopen jaren

Nationale-Nederlanden zorgpremie overzicht
Jaar Combinatiepolis
2024 € 147,00
2023 € 137,45
2022 € 132,15
2021 € 129,44
2020 € 122,76

Aanvullende verzekering

Naast de basisverzekering kun je bij Nationale-Nederlanden kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hiermee verzeker je de zorg die niet door de basisverzekering wordt gedekt. Je kunt bij NN kiezen uit 7 verschillende aanvullende verzekeringspakketten. Deze pakketten zijn samengesteld op basis van verschillende doelgroepen en hun zorgbehoeften, zoals bijvoorbeeld ouders met jonge kinderen of ouders met pubers en op basis van extra vergoedingen waar je voor kunt kiezen.

Tandartsverzekering

Voor de dekking van tandheelkundige kosten en van kosten bij tandongevallen kun je bij NN een tandartsverzekering afsluiten. Er zijn 4 verschillende pakketten van de ‘TandenGaaf’ verzekering. Deze pakketten verschillen van elkaar in de hoogte van de tandheelkundige vergoeding, bij alle pakketten geldt voor tandongevallen standaard een maximale vergoeding van € 10.000,- per gebeurtenis.

Extra diensten

Nationale-Nederlanden biedt verschillende extra services. Onder de extra diensten valt:

 • Ondersteuning bij het vinden van de juiste zorg in jouw buurt, met behulp van de zorgvergelijker
 • Wachtlijstbemiddeling
 • Second opinion aanvragen
 • Online hulp, zoals de SkinVision, online GGZ en de gezondheidslijn
 • Meegroeiservice

Kortingsmogelijkheden

Bij Nationale-Nederlanden is er een mogelijkheid om korting te ontvangen. Normaalgesproken betaal je standaard maandelijks je premie. Als je ervoor kiest om de premie vooruit te betalen per kwartjaar, halfjaar, of jaar ontvang je korting. Voor de korting geldt:

 • 0,5% korting als je per kwartaal betaalt
 • 1% korting als je per halfjaar betaalt
 • 2% korting als je per jaar betaalt

Daarnaast is er op aanvullende verzekeringen ook de mogelijkheid om collectiviteitskorting te ontvangen.

Contactinformatie

Telefoonnummer:
026 353 53 53
WhatsApp:
+31 (0)6 1297 20 45
Adres:
Weena 505, 3013 AL Rotterdam

Nationale Nederlanden logo

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in zorgverzekeringen. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over zorgverzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten. Lees meer over Zorgpremies.nl

Betrouwbare informatie

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

 • www.nn.nl
 • www.zorgverzekeringslijn.nl
 • www.zorginstituutnederland.nl
 • www.rijksoverheid.nl

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Zorgpremies.nl en specialist op het gebied van zorgverzekeringen.

Medisch advies

Onze website heeft als doel om bezoekers zo goed mogelijk te informeren over verzekeringen in begrijpbare taal. Wij zijn geen zorgverlener en mogen dan ook geen medisch advies geven. Heb je een medische vraag? Leg deze dan voor aan een arts of een medisch professional. Geeft een arts andere informatie dan hetgeen je op onze website leest, luister dan altijd naar je arts.

Keurmerk

Zorgpremies.nl is gecertificeerd door:
Logo Erkend Vergelijker