Welkom bij Zorgpremies.nl Zorgverzekering vergelijken
Contact

ZorgDirect

Per 1 januari 2023 wordt ZorgDirect Salland Zorgverzekeringen

ZorgDirect is onderdeel van de verzekeringsmaatschappij Eno. ZorgDirect profileert zich als een dynamische, flexibele verzekeraar, die in beweging blijft en constant op zoek is naar verbetering en aansluiting bij de wensen van de klant. Door de contracten die deze verzekeraar met veel ziekenhuizen en klinieken heeft gesloten is de zorgkeuze heel uitgebreid. ZorgDirect richt zich op mensen die op zoek zijn naar een complete zorgverzekering tegen een lage prijs. Op deze pagina lees je meer over de zorgverzekering van ZorgDirect.

Vergelijk alle zorgverzekeringen

ZorgDirect zorgpremie overzicht van afgelopen jaren

ZorgDirect zorgpremie overzicht
Jaar Combinatie
2023 € –
2022 € 136,95
2021 € 133,00
2020 € 128,50

Aanvullende verzekeringen

Voor extra vergoedingen naast de basiszorgverzekering kun je kiezen om een aanvullende verzekering af te sluiten. Bij ZorgDirect worden 5 verschillende pakketten aangeboden die aanvullend zijn op de basisverzekering. Deze pakketten verschillen in welke vormen van zorg zij wel of niet vergoeden. Voorbeelden van vormen van zorg die binnen de aanvullende pakketten vergoed worden zijn:

  • Alternatieve geneeswijzen
  • Brillen en lenzen
  • Fysiotherapie
  • Buitenland
  • Gezinsplanning

Tandartsverzekering

Voor tandheelkundige zorg en orthodontie kun je bij ZorgDirect aanvullend op je zorgverzekering een tandartsverzekering afsluiten. Je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten. Deze pakketten verschillen in hoeveel tandheelkundige en orthodontie kosten zij per jaar maximaal vergoeden. Zo dekt het ‘TandExtra’ pakket 75% van de kosten tot een maximum van € 250,- per jaar. Bij het ‘TandPlus’ pakket geldt een maximum van € 500,- en bij het ‘TandTop’ pakket een maximum van € 1000,-.

Extra diensten

ZorgDirect biedt verschillende extra services aan. Zo hebben zij een afdeling zorgadvies die je helpt bij het vinden van de zorg die het best bij jou past. Daarnaast kun je als je bij ZorgDirect verzekerd bent contact opnemen om zorgbemiddeling aan te vragen. Zorgbemiddeling kun je aanvragen als je bijvoorbeeld langer op een behandeling moet wachten dan dat afgesproken was.

Kortingsmogelijkheden

Er is bij ZorgDirect een mogelijkheid om korting te ontvangen op de premie van je verzekering. Zo kun je ervoor kiezen om je vrijwillig eigen risico te verhogen, waardoor de maandelijkse premie van je zorgverzekering lager zal zijn. Ook kun je door aangesloten te zijn bij een collectief korting op de premie ontvangen. Let er op dat dit alleen geldt voor aanvullende verzekeringen, op de zorgverzekering is het niet mogelijk om collectiviteitskorting te ontvangen.

Contactinformatie

Telefoonnummer:
088 687 74 74
WhatsApp:
06 868 798 27
Postadres:
ZorgDirect
Antwoordnummer 30
7400 VB Deventer

Zorgdirect logo

Gerelateerde artikelen: