Welkom bij Zorgpremies.nl Zorgverzekering vergelijken
Contact

ONVZ

ONVZ logo

ONVZ (Onderlinge Nationale Verzekering tegen Ziekenhuiskosten) is een verzekeraar zonder winstoogmerk. De verzekeraar biedt één basiszorgverzekering aan. Daarnaast kun je uit verschillende aanvullende pakketten en diverse tandartsverzekeringen kiezen.

ONVZ zorgpremie berekenen 2024

Selecteer eerst de basiszorgverzekering, daarna kunnen alle aanvullende pakketten en tandartsverzekeringen geselecteerd worden.


Meer informatie vind je op de
Website van ONVZ

ONVZ zorgpremie overzicht van afgelopen jaren

ONVZ zorgpremies
Jaar Restitutie
2024 € 151,20
2023 € 142,50
2022 € 134,50
2021 € 134,50
2020 € 133,00
2019 € 129,98
2018 € 118,34
2017 € 115,91
2016 € 106,65
2015 € 101,85
2014 € 96,51
2013 € 107,31
2012 € 107,31
2011 € 107,00

Aanvullende pakketten

Je kunt bij ONVZ kiezen uit vier uit verschillende aanvullende pakketten. Hiermee kun je onder meer fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en beweegzorg vergoed krijgen. In het uitgebreide aanvullende pakket worden ook orthodontie en brillen en lenzen meeverzekerd. Daarnaast worden in het meest uitgebreide pakket maar liefst 50 fysiotherapie behandelingen vergoed.

Tandartsverzekering

ONVZ heeft vier verschillende tandartsverzekeringen. Hoe hoger de maandelijkse premie, hoe meer je vergoed krijgt. Daarnaast heeft ONVZ een tandartsverzekering die gericht is op preventie: de focus bij deze verzekering ligt bij controle en het voorkomen van tandproblemen. Waneer je deze tandartsverzekering afsluit krijg je een bovendien een tandenborstel cadeau.

Extra diensten

ONVZ heeft eigen zorgconsulenten, je kunt hen inschakelen wanneer je op zoek bent naar een zorgverlener of wachtlijstbemiddeling wil. Daarnaast kunnen ze voorlichting en advies geven over bepaalde behandelingen en geven ze informatie wanneer je een second opinion wil.

ONVZ heeft een eigen app die je kunt gebruiken voor het declareren van zorgnota’s. Daarnaast kun je hier zorgkosten inzien.

Kortingsmogelijkheden

ONVZ biedt collectiviteitskorting aan onder meer ondernemers en freelancers. Via het Ondernemers Fit Collectief of ZZP Collectief ontvang je 5% op de verzekeringen.

Website van ONVZ

Contactinformatie

Twitter:
@onvz
Postadres:
Postbus 392, 3990 GD Houten
Facebook:
https://www.facebook.com/onvz

ONVZ logo

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in zorgverzekeringen. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over zorgverzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten. Lees meer over Zorgpremies.nl

Betrouwbare informatie

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

  • www.onvz.nl
  • www.zorgverzekeringslijn.nl
  • www.zorginstituutnederland.nl
  • www.rijksoverheid.nl

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Zorgpremies.nl en specialist op het gebied van zorgverzekeringen.

Medisch advies

Onze website heeft als doel om bezoekers zo goed mogelijk te informeren over verzekeringen in begrijpbare taal. Wij zijn geen zorgverlener en mogen dan ook geen medisch advies geven. Heb je een medische vraag? Leg deze dan voor aan een arts of een medisch professional. Geeft een arts andere informatie dan hetgeen je op onze website leest, luister dan altijd naar je arts.

Keurmerk

Zorgpremies.nl is gecertificeerd door:
Logo Erkend Vergelijker