Welkom bij Zorgpremies.nl Zorgverzekering vergelijken
Contact

VinkVink

VinkVink logo

VinkVink is onderdeel van zorgverzekeraar Menzis. Met het label VinkVink wil Menzis een basis zorgverzekering aanbieden voor jongeren, VinkVink heeft als doel om verzekeren overzichtelijk en simpel te houden. Bij VinkVink bieden ze één basis zorgverzekeringspakket aan, twee aanvullende pakketten aan en één tandartsverzekering. Zo blijft het aanbod overzichtelijk.

VinkVink zorgpremie berekenen 2024

Selecteer eerst de basiszorgverzekering, daarna kunnen alle aanvullende pakketten en tandartsverzekeringen geselecteerd worden.


Meer informatie vind je op de
Website van VinkVink

VinkVink zorgpremie overzicht van de afgelopen jaren

VinkVink zorgpremies
Jaar Natura
2024 € 132,90
2023 € 125,00
2022 € 111,00

Aanvullende pakketten

Bij VinkVink kun je kiezen uit twee aanvullende pakketten. Met het aanvullende pakket ‘VinkVink Bundel’ krijg je toegang tot de premium gezondheidsapps Headspace, Sworkit, Fabulous en de FysioZelfCheck. Daarnaast ben je met deze aanvullende verzekering gedekt voor fysiotherapie na een ongeval en heb je hiermee een handige verzekering met buitenland- en ongevallendekking. Met de aanvullende verzekering ‘Buitenland en Tandongeval’ zijn de kosten voor spoedeisende zorg gedekt in het buitenland en wanneer tandartskosten krijgt na een ongeval, hoef jij je geen zorgen meer te maken met dit aanvullende pakket.

Tandartsverzekering

VinkVink heeft één tandartsverzekering, genaamd ‘VinkVink Tand’. Hiermee krijg je o.a. een vergoeding voor de jaarlijkse controle en krijg je tandartsrekeningen vergoed voor 75% tot het maximum van €250,- op jaarbasis. Daarnaast zijn eventuele tandartskosten vergoed waneer je onverhoopt een ongeval krijgt en hierbij gebitsschade oploopt tot €10.000,- op jaarbasis.

Extra diensten

Via de app van VinkVink kun je eenvoudig zelf je zorgzaken regelen. Je kunt in de app je zorgverzekering inzien, je persoonlijke gegevens wijzigen en nota’s indienen. Via de app kun je ook je vragen stellen. Wanneer je hebt gekozen voor het aanvullende pakket Bundel, ontvang je via de app ook toegang tot de gezondheidsapps Sworkit, Fabulous, Headspace en de FysioZelfCheck.

Kortingsmogelijkheden

VinkVink is de goedkope basis zorgverzekering van Menzis. Er worden geen extra kortingsmogelijkheden aangeboden, wel is het mogelijk om een lagere maandpremie te krijgen als je het vrijwillig eigen risico verhoogt.

Meer informatie vind je op de
Website van VinkVink

Contactinformatie

Informatie en contact
Contactgegevens
Chat https://www.vinkvink.nl/contact
App Download de app via https://www.vinkvink.nl/contact

VinkVink logo

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in zorgverzekeringen. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over zorgverzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten. Lees meer over Zorgpremies.nl

Betrouwbare informatie

Voor de totstandkoming van deze pagina zijn o.a. onderstaande bronnen gebruikt:

  • www.vinkvink.nl
  • www.zorgverzekeringslijn.nl
  • www.zorginstituutnederland.nl
  • www.rijksoverheid.nl

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Linda van Reenen. Zij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Zorgpremies.nl en specialist op het gebied van zorgverzekeringen.

Medisch advies

Onze website heeft als doel om bezoekers zo goed mogelijk te informeren over verzekeringen in begrijpbare taal. Wij zijn geen zorgverlener en mogen dan ook geen medisch advies geven. Heb je een medische vraag? Leg deze dan voor aan een arts of een medisch professional. Geeft een arts andere informatie dan hetgeen je op onze website leest, luister dan altijd naar je arts.

Keurmerk

Zorgpremies.nl is gecertificeerd door:
Logo Erkend Vergelijker